ATV

Teslić

Pijan prijetio bombom, policija u pretresu našla i municiju

 • Извор: АТВ
 • 28.08.2023. 11:12

M.B. iz Teslića uhapšen je zbog prijetnji i nedozvoljenog posjedovanja oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Naime, teslićka policija u subotu je pretresla kuću, pomoćne objekte i automobil koje M.B. koristi i tom prilikom pronašla i oduzela 22 komada municije kalibra 7,62 mm za automatsku pušku i jednu ručnu bombu sa kašikom i osiguračem.

"Za lice inicijala M.B. postoji osnov sumnje da je 25.08.2023. godine, u večernjim časovima u blizini svoje porodične kuće u vidno alkoholisanom stanju u ruci držalo eksplozivnu napravu – bombu i prijetilo da će je upotrijebiti. Od strane policijskih službenika bomba je pronađena i oduzeta a navedeno lice je lišeno slobode, koje je odbilo da se podvrgne alkotestiranju", saopšteno je iz policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 По свијету са Робертом Дацешином

  Путописна авантура са нашим Робертом Дацешином._x000D_