Загреб

Пијан присилио пријатељицу да га орално задовољи

  • Извор: 24сата.хр
  • 15.12.2023. 16:43

Мушкарац (42) неправоснажно је осуђен на двије године затвора због силовања пријатељице (55).

Како је био на условном отпусту због другог кривичног дјела опозвали су му условну па му је остало још 10 мјесеци затворске казне по тој основи.

Како је јединствена затворска казна увијек мања од збира појединачних судија загребачког Жупанијског суда неправоснажно га је осудио на јединствену затворску казну од двије године и осам мјесеци. 

Од тога пола казне мора одслужити у затвору, а остатак ће бити на условној слободи. Како је у истражном затвору био од 2. априла 2022. у петак је пуштен из притвора те се вратио у дом за одрасле.


Луђачка срећа се смијеши једном знаку до краја године

Луђачка срећа се смијеши једном знаку до краја године

Суд му је изрекао и мјеру обавезног лијечења од алкохолне зависности. А алкохол је допринио да 1. априла 2022. почини кривично дјело.

Осуђени је штићеник дома за одрасле особе као и његова жртва.

Тога дана попио је двије литре вина те након тога легао на своју пријатељицу и упркос њеним молбама да је пусти присилио је да га орално задовољи.

Након тога рекао јој је "сутра и орално и вагинално" али завршио је у притвору, пише "24сата.хр".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)