Derventa

Pijan vozio ukradeni auto

  • Извор: АТВ
  • 07.06.2023. 10:05

Policija u Derventi uhapsila je juče D.M. sa područja Istočnog Sarajeva jer je pijan vozio automobil, a naknadno je utvrđeno da je vozilo kojim je upravljao ukradeno.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Derventa su juče oko 12,05 časova izvršili  kontrolu putničkog automobila marke ford kojim je upravljao D.M. 

“Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 3,13 g/kg, nakon čega je isto lišeno slobode zbog počinjenog prekršaja”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Postupajući po depeši Policijske stanice Istočno Sarajevo utvrđeno je da je navedeni  upravljao vozilom koje je ukradeno u toku noći 05/06. jun ove godine na području grada Istočno Sarajevo. 

“Nakon što su prestali razlozi za zadržavanje lica po prekršaju, isto je lišeno slobode u skladu sa odredbama Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo krađa”, navedeno je iz Policijske uprave Doboj.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo naknadno je rečeno da je automobil ford fokus ukarde juče u u Spasovdanskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu. Vozilo je u momentu otuđenja bilo otključano sa ključevima u bravi.

Пратите нас и путем Вибера