Бањалука

Пијани и дрогирани нарушавали јавни ред и мир

  • Извор: АТВ
  • 20.10.2023. 11:20

Три особе ухапшене су синоћ због нарушавања јавног реда и мира у бањалучком насељу Обилићево, а приликом тестирања били су позитивни на кокаин, спид и алкохол!

У ПУ Бањалука наводе да су ухапшени С.Г. и Д.Р. из Бањалуке, те С.П. из Српца због почињеног прекршаја ”свађа, вика, вриска и непристојно понашање”.

Наиме, полицији је синоћ у 20.50 часова пријављено да више лица особа нарушава јавни ред и мир улици Цара Лазара у Бањалуци.

”Полицијски службеници су на лицу мјеста и потврдили наводе пријаве, те заткели лица С.Г., Д.Р., С.П. и једно малољетно лице. Лица су подвргнута испитивању на присуство алкохола и дроге. Том приликом код С.Г. је утврђено присуство кокаина и 2,15 g/kg алкохола у организму, код Д.Р. присуство дроге „спид“ и 0,08 g/kg алкохола у организму, а код С.П. присуство дроге „Метамфетамин“ и 1,57 g/kg алкохола у организму”, саопштено је из ПУ Бањалука, наводећи да је код С.П. пронађен и метални боксер.

Додају да је малољетник предат старатељу М.С. из Бањалуке којем је уручен прекршајни налог. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм