Hapšenje u Banjaluci

Pijani Trebinjac divljao u kafani, vrijeđao patrolu i napao jednog policajca

  • Извор: АТВ
  • 05.09.2022. 12:14

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka, uhapsili su P. B. iz Trebinja zbog sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje službene osobe u vršenju službene radnje.

- Nadležnoj policijskoj stanici, 03.09.2022. godine oko 14.45 sati, prijavljeno je da nepoznato muško lice narušava javni red i mir u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u ulici Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića, Grad Banja Luka. Policijski službenici su izašli na lice mjesta i zatekli navedeno lice u vidno alkoholisanom stanju. Po uočavanju policijskih službenika isti ih je počeo vrijeđati, te je odbio da na uvid pokaže lična dokumenta, a potom je fizički napao jednog policijskog službenika, oglušavajući se o zakonito izdato naređenje - navodi se u saopćenju PU Banja Luka. 

Uhapšeni P.B. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno 2,02 promila alkohola u organizmu.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se protiv lica P. B. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

Тагови:
  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.