Убиство Марка Мишића

Почело суђење малољетнику осумњиченом за убиство хрватског повратника у Дервенти

  • Извор: Мондо.ба
  • 13.02.2024. 21:55

Пред Основним судом у Модричи почело је суђење малољетнику оптуженом да је прошлог октобра, са још једним мушкарцем којем се суди одвојено, код Дервенте претукао хрватског повратника Марка Мишића, који је мјесец дана касније преминуо у болници.

Шездесетосмогодишњег Мишића двије особе су претукле након што је 12. октобра прошле године покушао да их спријечи да украду дрва на његовом имању. Мишић је од задобијених повреда преминуо мјесец дана касније у болници у Славонском Броду.

Након подизања оптужнице, раздвојен је судски поступак и малољетнику се суди пред Основним судом у Модричи, док ће се првоокривљеном Милану Ћулибрку судити пред Окружним судом у Добоју.

Правни заступник породице Мишић, Мустафа Алић, појаснио је да није у могућности да износи детаље у вези са судским процесом који се води против малољетника, којем је законом запрећена казна затвора до пет година.

„У конкретном случају, тужилаштво је било ефикасно и у релативно кратком року против малољетника је подигло оптужницу, која је поткрепљена свим релевантним доказима“, рекао је Алић, преноси Мондо.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.