МУП Републике Српске

Наставак акције "Виза": Поднесен извјештај против 14 особа

  • Извор: АТВ
  • 30.01.2024. 12:55

У наставку акције "Виза" поднесен је Извјештај Окружном јавном тужилаштву Бањалука против 14 особа због постојања основа сумње да су починила кривична дјела неовлаштено кориштење личних података и кривично дјело прање новца.

Извјештај је поднијела јединица за високотехнолошки криминалитет Управе криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Продавао машине из РиТЕ Гацко, штета 35.000 КМ

Продавао машине из РиТЕ Гацко, штета 35.000 КМ

"Осумњичена лица С.С., С.С., Д.Д., О.М., С.Д., Н.Т., Н.З., Д.Б., В.Ђ., Н.М., Д.Б., О.Д., Ј.Л. и М.И. починила су горе поменута кривична дјела на тај начин што су у током 2022. године извршила терећења платних картица, а иста су извршена без ауторизације легалног имаоца платне картице", наведено је из МУП-а Српске.

Према расположивим информацијама, додају у саопштењу, извршена су 392 покушаја у укупном износу од око 17.000 КМ, од чега су 192 успјешне трансакције са више различитих бројева картица, а штету је претрпјела банка која је запримила ове трансакције.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм