Шабац

Погинула мајка четворо дјеце: Ударио је мотор

  • Извор: Блиц
  • 18.06.2024. 12:08

У саобраћајној несрећи у Мајуру код Шапца погинула је Јелена Г. (45) када је на њу из још неутврђених разлога налетио мотоцикл.

Несрећна жена се кретала пјешице, а мотоциклом је управљао малољетник, док је на мјесту сувозача било дијете.

Неутјешне комшије наводе да је настрадала мајка четворо дјеце, те да је несрећна жена преминула у болници.

“Радила је цијели тај дан, брала је малине. Радници су имали организовани превоз који их је возио до куће. Жена је изашла из комбија преко пута куће и док је прелазила улицу на њу је налетио малољетник на мотоциклу. Како сам чуо, он има 17 година, а сувозач 15 година”, каже саговорник.

Двомјесечна беба хеликоптером превезена из Бањалуке у Београд

Двомјесечна беба хеликоптером превезена из Бањалуке у Београд

Како каже, на том мјесту нема обиљеженог пјешачког прелаза, те није сигуран да ли се несрећна жена увјерила да безбједно може да пређе улицу.

“Све се то догодило у секунди, комби је још увијек био паркиран када се догодила несрећа. Велика трагедија, четворо дјеце остало је без мајке”, наводи узнемирени комшија.

Подсјетимо, жена је са мјеста несреће транспортована у ургентни пријем шабачке болнице гдје су констатоване тешке тјелесне повреде. Љекари су учинили све да је спасе, али је убрзо послије пријема преминула.

Возач мотоцикла има тешке тјелесне повреде и он је хоспитализован, док су љекари дјетету које је било сувозач констатовали лаке тјелесне повреде.

Пронађена два новчаника у Бањалуци, трага се за власницима

Пронађена два новчаника у Бањалуци, трага се за власницима

Увиђај на мјесту несреће обавили су припадници полиције и дежурни јавни тужилац, пише "Блиц".

Пратите нас и путем Вибера