Приликом употребе пиротехничких средстава

Ужас у Словенији: Жену убила ракета

  • Извор: СРНА
  • 15.01.2024. 12:11

Педесетшестогодишња жена погинула је у Словенији када је у једном од дворишта, приликом употребе пиротехничких средстава, погодила ракета, саопштила је полиција.

Несрећа се догодила у општини Луковица када је испаљена ракета полетјела у ваздух, а затим промијенила правац и погодила жену која је стајала у близини. Жена је усљед тешких повреда, упркос хитној помоћи, преминула на лицу мјеста, преносе словеначки медији.

Њен тридесетседмогодишњи рођак осумњичен је за кривично дјело изазивање опште опасности.

Полиција је јуче, нешто послије 18.00 часова, обавијештена о овом случају.

Истовремено, полиција је упозорила да безобзирна и неопрезна употреба пиротехничких производа, која је намијењена за само неколико секунди забаве, може да остави трага на живот појединаца.

- То изазива тешке физичке повреде /опекотине, раздеротине шаке, повреде ока и слично/ или може имати тешке посљедице, које су и смртоносне -  истакли су из полиције и додали да пиротехничка средства, између осталог, веома узнемиравају животиње и загађују животну средину.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.