Bratunac

Poginuo pješak u teškoj nesreći, utvrđuje se identitet

  • Извор: АТВ
  • 30.07.2023. 10:33

Nepoznati pješak poginuo je jutros oko 3.10 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Bratunac – Skelani, u mjestu Pobrđe.

U nesreći je učestvovalo vozilo marke audi, kojim je upravljao S.L. iz Republike Srbije i pješak čiji identitet nije utvrđen.

"Pješaku je konstatovana smrt od strane dežurnog doktora Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Bratunac. Lice S.L. je alkotestitano prilikom čega je utvrđeno 0,74 g/kg alkohola u organizmu, isto je lišeno slobode", saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik. 

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode.


Postavio bombu ispod leša ovce da bi rastjerao divljač

Postavio bombu ispod leša ovce da bi rastjerao divljač

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se izvrši obdukcija tijela, te da se nakon preduzetih svih mjera i radnji na dokumentovanju saobraćajne nezgode nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Ugrožavanje javnog saobraćaja".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок