Saobraćajna nesreća

Poginuo vozač, pješak teško povrijeđen

  • 03.08.2020. 13:28

Vozač "pežoa" poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Donji Kotorac kod Istočne Ilidže, a pješak je teško povrijeđen, rečeno je u PU Istočno Sarajevo.

Nesreća se dogodila 1. avgusta oko 10.25 časova, kada je "pežo" kojim je upravljao B.M. udario pješaka J.E. iz Istočne Ilidže.

"Prilikom saobraćajne nezgode pješak je zadobio teške tjelesne povrede i nalazi se u JZU Bolnica "Srbija" u Istočnom Sarajevu, dok je vozač automobila smrtno stradao. Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo, uz prisustvo tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo", rekli su u policiji.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)