Акција Икс бон

Погледајте хапшење осумњичених за кладионичарске преваре

  • Извор: АТВ
  • 07.03.2024. 10:38

Седам особа осумњичено је за кладионичарске преваре, а само једну особу су оштетили за 40.000 КМ, сазнаје АТВ.

Како незванично сазнајемо, од седам осумњичених њих шест је ухапшено, док је седма особа трудница, која због тог стања није лишена слободе.

Они су осумњичени за прање новца, а начелник Полицијске управе Требиње Синиша Лакета потврдио је да је акцијом обухваћено 7 особа.


У преварама учествовала и трудница, једну особу

У преварама учествовала и трудница, једну особу "завалили" за 40.000 КМ

"До сада је истрага утврдила да се ради о количини од преко 40.000 конвертибилних марака, с тим да активности нису завршене", рекао је Лакета и објаснио на који начин су осумњичени варали људе.

"Путем друштвених мрежа су слали одређене лажне Икс бонове које су други под пријетњом уплаћивали и на тај начин прибављали одређену противправну имовинску корист, а користећи пријетњу као начин да то ураде", рекао је Лакета и напоменуо да су преваре вршене у посљедња три мјесеца.

Подсјећамо, у јутрошњој акцији полиције због кладионичарских превара ухапшени су Б.Х., М.З., И.Ћ., С.Б., Н.Ш. и М.М.

У наставку погледајте акцију хапшења осумњичених.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм