Београд

Појавио се снимак напада: Избо бившег газду усред града

  • Извор: Курир
  • 21.09.2023. 20:01

И.Г. (33) ухапшен је у сриједу након што је у центру Београда у Кнез Михаиловој улици у једном ресторану ножем избо П.Д. (50), а на друштвеним мрежама се појавио и снимак са сигурносних камера гдје се види тренутак кад је нападач потегао нож.

И.Г. се, иначе, на терет ставља кривично дјело убиство у покушају.

Према ријечима извора "Курира" из истраге, И.Г. је прије него што је напао П. Д, иначе директора ресторана у ком је раније радио, имао суђење у Првом основном суду у Београду.

"Он је био на суђењу као окривљени гдје је оптужен за инцидсент који се раније догодио, такође, у овом ресторану чији је тада био запослени", каже извор и додаје да се напад на директора П. Д. догодио непосредно послије тога.


Насилник пријетио да ће поновити Градачац: Детаљи бруталног напада на жену и дијете у Кнежеву

Насилник пријетио да ће поновити Градачац: Детаљи бруталног напада на жену и дијете у Кнежеву

Наиме, као мотив напада помињу се дуговања, највјероватније у виду заостале зараде, али се сумња и да је И.Г. дошао до П. Д. због нечега што се догодило на поменутом суђењу.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду њему је одређено задржавање у трајању од 48 сати, а у том року ће бити и саслушан.

Иначе, у самом центру Београда током овог напада догодила се права драма гдје су летјеле и столице.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.