Нападач побјегао

Покушај убиства у Зворнику

  • Извор: АТВ
  • 01.01.2024. 10:50

Непознато лице ранило је синоћ из ватреног оружја Р.С. из Зворника након чега је побјегло.

Зворничка полиција напад третира као "Убиство у покушају", а рањени Р.С. је након указане љекарске помоћи у ЈЗУ Болница Зворник упућено на лијечење у УКЦ Тузла.

Према незваничним информацијама задобио је прострелну рану стомака, као и више рана по ногама.

У ПУ Зворник наводе да се злочин догодио синоћ пет минута иза поноћи у близини угоститељског објекта у Зворнику.

"Полицијској станици Зворник, 1. јануара око поноћи пријављено је да је у близини угоститељског објекта у Зворнику од стране непознатог лица пуцано из ватреног оружја у правцу лица Р.С. из Зворника након чега се нападач удаљио у непознатом правцу", саопштено је из ПУ Зворник.

У тешкој несрећи погинула једна особа

У тешкој несрећи погинула једна особа

Полицијски службеници ПУ Зворник, у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини су започели са вршењем увиђаја и са истим се наставља у пријеподневним часовима.  

Незванично сазнајемо да полиција има оперативна сазнања о идентитету нападача и за њим се интензивно трага. Мотив напада се истражује.

”Полицијски службеници у  у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини су започели са вршењем увиђаја и са истим се наставља у пријеподневним часовима. Све даље мјере и радње у вези са наведеним кривичним дјелом се предузимају под надзором надлежног тужилаштва”, саопштено је из ПУ Зворник.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм