Нова Градишка

Полицајац мртав пијан дивљао по кафићу и пријетио конобару

  • Извор: 24сата.хр
  • 15.11.2023. 11:36

Полицајац из Нове Градишке који је дивљао у кафићу који се налази у самом центру града, одмах испод прозора канцеларије градоначелника, мора платити новчану казну од 300 евра, пише “24Сата”.

Полицајац је под утицајем алкохола од 1.91 промила реметио јавни ред и мир у центру Нове Градишке тако што је више пута скидао мајицу и био го до паса у присуству више гостију.

Исто тако, раднику кафића унио се у лице те му рекао: “Је**м ти све мртво”, због чега га је конобар рукама одгурнуо од себе, па је полицајац пао на под, а при томе је и срушио неколико столова са флашама и чашама.

Велика акција СИПА: Претресају се цариници, полицајци, граничари...

Велика акција СИПА: Претресају се цариници, полицајци, граничари...

Полиција је потврдила како је против полицајца поднесен захтјев за покретање дисциплинског поступка, због теже повреде дужности.

Осим полицајца, осуђен је и пословођа кафића, који мора платити новчану казну од 100 евра јер као одговорна особа у кафићу није спријечио нарушавање јавног реда и мира иако је то могао учинити без опасности за себе или друге.

Осуђен је и конобар, који мора платити такође 100 евра новчане казне, јер је окривљеном полицајцу, који је био пијан, наставио точити алкохол.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: