Nije bio na dužnosti

Policajac napadnut u noćnom klubu u Mrkonjić Gradu, uhapšene tri osobe

  • Извор: АТВ
  • 10.04.2023. 11:17

Tri osobe iz Mrkonjić Grada D.S., N.N. i M.P. uhapšeni su jer su osumnjičeni da su u noćnom klubu fizički napali policajca iz tog grada, koji u tom momentu nije bio na dužnosti.

"Policijski službenici Policijske stanice Mrkonjić Grad, 09.04.2023. godine, lišili su slobode lica inicijala D.S. i N.N. iz Mrkonjić Grada zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nasilničko ponašanje“ i M.P. iz Mrkonjić Grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“ .

Naime, 09.04.2023. godine, oko 01,15 časova, u Policijsku stanicu Mrkonjić Grad, obrati se policijski službenik Policijske stanice Mrkonjić Grad, koji u momentu prijave nije bio na dužnosti, te prijavi da je više lica fizički nasrnulo na njega u noćnom klubu privatnog vlasništva, u ulici Svetog Save, opština Mrkonjić Grad. 

Po prijavi su postupili policijski službenici policijske stanice Mrkonjić Grad, te izašli na lice mjesta događaja gdje su ustanovili da su navodi prijave tačni, te identifikovali i lišili slobode lica D.S. i N. N. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Nasilničko ponašanje“ i M.P. iz Mrkonjić Grada zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“. Ovom prilikom oštećeno lice je zadobilo tjelesne povrede, te mu je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, saopšteno je iz PU Mrkonjić Grad.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenim licima izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri protiv D.S. i N.N. i M.P. dostave izvještaji za počinjena krivična djela.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.