Teška krađa

Policajac ranio provalnika, tri osobe uhapšene

  • 06.08.2018. 13:15

Zvornička policija uhapsila je sinoć tri osobe koje se osumnjičene da su učestvovale u teškoj krađi, dok je jedna osoba ranjena prilikom policijske intervencije zbog provale u jedan stan u Vlasenici.

Kako nezvanično saznaje faktor.ba, uhapšeni su Jovan J. (36), Zijad A. (56) i Marinko G. (43), svi sa područja opštine Zvornik, dok je J. G. (54) ranjen i smješten je u zvorničkoj Opštoj bolnici zbog ukazivanja ljekarske pomoći.

Prema informacijama iz Policijske uprave Zvornik, Policijskoj stanici u Vlasenici oko 21.10 prijavljeno je da je nepoznata osoba ili više njih provalila u stan koji se nalazi u ulici Svetosavska.

Policajci su odmah nakon prijave izašli na mjesto događaja, gdje su zatekli nepoznate osobe, koje su ih fizički napale.

Prema nezvaničnim informacijama, policajci su ih upozoravali da prestanu s napadom, te je jedan od njih u ispalio ispalio hitac upozorenja.

Međutim, provalnici su se oglušili o njihove naredbe, te je policajac ispalio hitac u pravcu jednog od osumnjičenih i tom prilikom ga ranio u predjelu stomaka.

Ranjeni muškarac je prevezen u zvorničku bolnicu, a kako nezvanično saznaje faktor.ba, on nije u životnoj opasnosti.

O svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu, a polcija nastavlja rad na utvrđivanju svih činjenica ovog događaja, te procesuiranju učesnika.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм:Поново код куће (16+)

    '' Филм:Поново код куће (16+)

  • 23:50 Васкршња посланица и Пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

    ' Васкршња посланица и пренос Васкршње литургије из Храма Светог Саве на Врачару

  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм