Подгорица

Полицајац убио жену и сина: Ово је Вера коју је убио помахнитали супруг

  • Извор: Блиц
  • 27.01.2024. 14:37

Вера Д. (50), иначе професорка језика и књижевности, убијена је синоћ у Требињској улици у Подгорици, када је њен супруг, пензионисани полицајац М. Д. (52) усмртио њу и сина Ђ. Д. (12).

Према доступним подацима, Управа полиције тренутно сумња да је мотив за извршење овог злочина “акумулирано стање узроковано здравственим проблемима члана породице, дјечака који је трагично преминуо“.

Вера Д. је предавала матерњи језик у О.Ш. “Сутјеска” у Подгорици, а према наводима била је међу омиљеним професорима код ђака, увијек ведра и насмијана, пише Блиц.

Kако се наводи, била је омиљена и међу колективом.

Kако наводе тамошњи медији, породична трагедија догодила се пола сата након поноћи.

Пензионисани полицајац убио жену и сина па себе

Пензионисани полицајац убио жену и сина па себе

У саопштењу Управе полиције се наводи да је М. Д. био њихов пензионисани службеник, док је В. Д. била просвјетни радник.

На лицу мјеста увиђај је извршен од стране државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици уз судјеловање вјештака балистичке струке и службеника Одјељења безбједности Подгорица – саопштено је из полиције.

Kако наводе, према за сада расположивим информацијама пиштољ који је коришћен као средство извршења овог дјела је био у приватном посједу.

Пратите нас и путем Вибера