Ubistvo u Gradačcu

Policajka koja je navodno odala lokaciju Nizame izložena linču

  • Извор: АТВ
  • 13.08.2023. 20:17

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenice otkrila trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću lokaciju gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećimović.

Nizama Hećimović se skrivala kod rodbine nekoliko dana, dok Sulejmanović nije saznao lokaciju. Nakon toga ju je oteo, pretukao i na kraju ubio.

Sve informacije koje ukazuju na potencijalno ime osumnjičene kao i njen odnos sa Nerminom Sulejmanovićem nećemo objavljivati dok te informacije ne saopšte zvanične institucije.

Upravo zbog ovih navoda, kao i navoda članova porodice ubijene Nizame Hećimović, objelodanjeno je ime policajke za koju se sumnjiči da je odala lokaciju.

Tužilaštvo istražuje da li je policajka monstrumu odala lokaciju ubijene Nizame

Tužilaštvo istražuje da li je policajka monstrumu odala lokaciju ubijene Nizame

Iako ništa nije dokazano ni saopšteno iz policije, osim da istražuju tu mogućnost, javnost je ogorčena zbog čitavog događaja identifikovala na društvenim mrežama pomenutu osobu i upućuju joj jezive prijetnje.

- Molim Boga da osjetis svu bol koju si nanjela Nizami a tebi 1000 puta gore bilo. Dabogda tebi Bog vratio sve ono sto niko ne zasuzuje. Da svaki dan ustanes i pomislis na malu curicu kojoj si ti oduzela mamu. Nizama nije zasuzila. A tebi sve najgore zelim. Dabogda ti Bog dao pamet kad si se rodila glupa i blesava.

Sestra ubijene žene iz Gradačca:

Sestra ubijene žene iz Gradačca: "Nije moju Nizamu ubio samo Nermin"

- Ova haljina nek te zauvijek asocira na Nizaminu krv!!! Naravno ako se i ti ne ubijes od same pomisli sta si uradila al nemoj se ubit molim te budi živa ali neka te savjest pojede do smrti, živu nek te jede nek ti ne da sna... Ja ne mogu izbacit tu sliku iz glave a ti pogotovo neces ŠTETA TOG IMENA ŠTO NOSIŠ GADURO ZLOTVORE ŽENSKI.. STO TI NISI BILA UMJESTO NJE...

- Odronu ženski Bog nek te kazni na najgori mogući način,da osjetis bol ko Nizama što je,kako ti nije zao onog djeteta monstrumu jedan ženski.

- Da Bog da te premlaćivali 100 puta gore nego onu djevojku

Sudija odbio da izda zabranu prilaska Nermina Sulejmanovića žrtvi?

Sudija odbio da izda zabranu prilaska Nermina Sulejmanovića žrtvi?

- Da bog da crkvala ne mogla crknuti

- Ni za sto drugo i nisi nego da budes LJUBAVNICA i vreca za istresanje spermatozoida

Ovo su samo neki od komentara koji su upućeni navodno osumnjičenoj, jer iz Tužilaštva nisu precizirali da li je uopšte ženska osoba u pitanju.

Пратите нас и путем Вибера