Povezani sa još krivičnih djela

Policija ih uhvatila tokom krađe guma na parkingu

  • Извор: СРНА
  • 04.04.2022. 15:15

Dva muškarca iz Kalesije i jedan Zvorničanin uhapšeni su nakon što su zatečeni na parkingu u Zvorniku da kradu gume, a tokom kriminalističke obrade dovedeni su u vezu sa još krađa.

Uhapšeni su A.K. i A.A. iz Kalesije i E.G. iz Zvornika, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Policija je, radeći na rješavanju više krivičnih djela krađe na području u nadležnosti Policijske uprave Zvornik, primijetila tri nepoznata lica na parking-prostoru kod "Sokolskog doma" u Zvorniku koja su ubacivala gume u automobil šaran, nakon čega su ih uhapsili.

Osumnjičeni su prilikom kriminalističke obrade dovedeni u vezu sa još tri krivična djela krađe na području Zvornika.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Zvorniku, izvršen je pretres tih lica, vozila koje je korišteno prilikom izvršenja krivičnog djela, kao i kuće i objekata u kojima živi i koje koristi E.G.

Prilikom pretresa pronađeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, kao i oružje za koje lice S.G. (vlasnik objekta u kojem E.G. boravi) nije imalo odgovorajuću dokumentaciju.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima krađa i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. 

Тагови: