PU Banjaluka

Policija na “Banj brdu” kod sedam osoba pronašla drogu

  • Извор: АТВ
  • 26.06.2023. 10:51

Tokom manifestacije koja se održavala na “Banj brdu” policija je kod sedam osoba pronašla drogu, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Peta lica je sankcionisano izdavanjem prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

“Kod lica Nj.S. iz Srbca pronađene su i oduzete tri improvizovane cigarete tzv. džointa teška 1,1 gram, kod lica M.T. iz Banjaluke pvc folija u kojoj se nalazilo oko 0,85 grama, kod lica S.P. iz Novog Grada pvc folija u kojoj se nalazilo oko 1,42 grama, kod lica V.G. iz Čelinca pvc folija u kojoj se nalazilo oko 0,54 grama marihuane”, navedeno je u saopštenju.

Kod lica D.K. iz Prijedora pronađena je i oduzeta prozirna folija u kojoj su se nalazila dva improivozovana kartončića sa crtežima, koja svojim izgledom asociraju na opojnu drogu “LSD“ ukupne bruto mase 0,283 grama.

Nije radila klima: Četiri pacijenta preminula od vrućine u bolnici

Nije radila klima: Četiri pacijenta preminula od vrućine u bolnici

“Kod M.Š. iz Banjaluke, pronađene su i oduzete dvije improvizovane cigarete marihuanom teške 2,50 grama. Lice M.Š. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opjnih droga kokain i marihuana’“, stoji u saopštenju. 

Kako dalje navode iz policije, licu M.S. iz Istočnog Sarajeva, uručen je prekršajni nalog zbog uživanja  džointa na javnom mjestu.

“Od lica M.S. je oduzeta navedena improvizovana cigareta u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja sovjim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 0,360 grama”, dodaju u saopštenju.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka - Odjeljenje za prekršaje.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина