Наређена обдукција

Полиција објавила детаље о смрти 25- годишњака у Тузли

  • Извор: Аваз
  • 18.02.2024. 15:22

Дежурни тужилац наредио је обдукцију тијела 25-годишњака који је данас пронађен мртав, саопштено је из МУП-а Тузланског кантона.

- Дана 18.02.2024.године, око 11:10 сати, Управи полиције МУП ТК-а /ОКП ПУ Тузла и ПС Исток, пријављено је од СХМП Дома здравља Тузла, да је иста служба запримила пријаву грађанина да се у стану у Ул. Мустафе Мујбеговића, насеље Злоковац у Тузли налази беживотно тијело А.К. (1999.) ,гдје је изласком на лице мјеста дежурни љекар СХМП констатовао смрт именованог - навела је Аднана Спречић, портпарол МУП-а ТК.  

О догађају је одмах обавијештен дежурни тужилац KTTK-а, а увиђај су извршили полицијски службеници ОКП ПУ Тузла. 

- Такође, тужилац је донио наредбу за обдукцију тијела преминулог, те се све даље мјере и радње подузимају по налогу тужиоца - навела је портпаролка Спречић. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм