Prijedor

Policija prilikom kontrole pronašla kokain, uhapšene tri osobe

 • 19.12.2019.10:13

Prilikom kontrole tri osobe u Prijedoru, policija je kod A. B. iz Bosanske Otoke pronašla 55 grama kokaina, stoji u saopštenju PU Prijedor.

Tokom kontrole kod lica A.B. iz Bosanske Otoke pronađeno je i privremeno oduzeto šest pakovanja sa sadržajem bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kokain, količine oko 55 grama. 

Preduzimajući dalje aktivnosti a zbog postojanja sumnje da se mogu dovesti u vezu sa pronađenom opojnom drogom, istog dana policijski službenici lišili su slobode lica V.S. i Z.I. oba iz Prijedora, nakon čega je nad istim izvršena kriminalistička obrada.

"Privremeno oduzeti predmeti biće deponovani u depozit Osnovnog suda u Prijedoru.Policijski službenici preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju i kompletiranju krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor biti dostavljen izvještaj", poručuju iz PU Prijedor.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.