Идентификовани осумњичени

Полиција трага за овом женом због копања тунела, могуће да је из БиХ

  • 22.09.2023. 10:41

В.д. директора управе полиције Никола Терзић саопштио је синоћ ко су идентификовани осумњичени да су копали тунел испод зграде подгоричког Вишег суда који води до депоа.

Он је на ТВ Вијести казао да су четири лица идентификована као осумњичена и да су држављани Србије, додајући да су два лица још увијек неидентификована. Портал ЦдМ први је објавио да црногорска полиција посједује фотографије женске особе која је улазила у стан, као и да ће јавност бити позвана да помогне и подржи њену идентификацију.

“Кривичном пријавом коју ће поднијети УП биће обухваћено шест лица: М.М. (63), Ј.Д. (30), М.В. (32), В.Е. (32) сви држављани Србије. Овом кривичном пријавом биће обухваћена и два NN лица, гд‌је још увијек прикупљамо одређене доказе али мислим врло брзо да ћемо имати идентитет и та два лица. Једно од њих је лице са фалш личне карте”, рекао је Терзић који је скриншот личне карте доставио Телевизији Вијести.

Замолио је грађане уколико имају информацију о овој женској особи да обавијесте полицију.

“Сада очекујем помоћ грађана у смислу давања информације службеницима полиције уколико знају име и презиме ове женске особе. Ова женска особа јесте лице са фотографије али нису њену подаци. То је лажни документ, али је фотографија, н основу саслушаних лица у истрази, потврђено да је то идентична фотографија. Ова женска особа је једно од лица која је учествовала уи овим криминалним активностима”, истакао је Терзић.

Нагласак који је имала ова женска особа у комуникацији са свједоком, изјава није била јасна и указивало је да је лице из Србије или Босне и Херцеговине. Акценат којим је говорила није био црногорски.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина