Beograd

Policija traga za starijim muškarcem zbog ubistva dvije sestre

  • Извор: Блиц
  • 22.01.2023. 13:23

Dvije sestre, Jelisavete Đ. (76) i Gordane Đ. (78) ubijene su, kako se sumnja, prije deset dana u stanu na Bežanijskoj kosi, a policija od juče kada su njihova tijela pronađena, traga za starijim muškarcem koji bi u svojstvu građana trebalo da policiji odgovori na određena pitanja, saznaje "Blic".

Kako saznajemo, ovaj muškarac je poznavao žrtve i navodno je bio u kontaktu sa njima.

- Provjeravaju se svi kontakti sestara, sa kim su se družile, da li su imale eventualno problem sa nekom osobom, da li bi neko profitirao od njihove smrti. Provjerava se takođe da li su novac ili neke dragocjenosti nestale iz stana - kaže izvor "Blica".

Podsjetimo, tela sestara pronašao je upravnik zgrade na Bežanijskoj kosi. U stanu su pronađeni tragovi krvi, a jedna od sestara pronađena je sa jastukom preko glave.

Slučaj su policiji prijavile komšije, koje su osjetile neprijatan miris iz stana i primijetile da se sestre ne pojavljuju 10 dana.

Dvije sestre živele su zajedno pet godina, a prema riječima prve komšinice Jelice G., Jelisaveta i ona su bile veoma bliske. Jelica je ispričala da je policija sa njom obavila razgovor.

Kako je dodala, ona nije ušla u stan, ali je od policije čula da je prizor zatečen unutra bio stravičan. Jelica je ispričala da je ona ta koja je alarmirala komšije da se provali u stan.

- Ja sam insistirala da zovemo. Zvali smo policiju ali su oni rekli da ne smeju da razvaljuju, ali da možemo mi sa dva svjedoka. Rekla sam da razvalimo, pa ako je sve u redu platićemo bravu. I tako danima. Posljednji put sam je videla 6-7. januara, donela mi je bundevaru. Imala sam goste, imala sam puno ljudi u kući. Kasnije vidim nema je, nema je i onda sam počela da alarmiram. Neke komšije su govorile da su otputovale, ja sam imala tu crnu slutnju - priča Jelica.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана