Potresno

Poruka koja slama srca: Oglasila se majka talentovanog dječaka (14) ubijenog u "Ribnikaru"

  • 17.07.2023. 14:44

Dječak Andrija Č, talentovani pijanista Andrija Č, jedan je od nastradalih je u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je trinaestogodišnji dječak početkom maja ubio devet svojih vršnjaka i čuvara škole.

Andrija Č. je jedini dječak koji je ubijen tog kobnog 3. maja, a osim njega živote od ruke dječaka ubice živote je izgubilo osam djevojčica i čuvar škole, dok je jedan dječak teško povrijeđen.

"Ribnikar" dobio novog v.d. direktora

Ovoga puta majka nastradalog četrnaestogodišnjaka oglasila se na društvenim mrežama, gdje je uz sliku svog sina ostavila i potresnu poruku: “Voli te mama beskrajno”.

Roditelji ovog dječaka, koji je bio talentovani pijanista, prvi put su se nedavno oglasili kada je njegov otac objavio dječakov nagrađeni esej ne temu “Novi početak”, u kom on govori o planovima za svoju budućnost.

– Ja sanjam velike snove i nadam se da ću ih jednog dana ostvariti. Odlazak u inostranstvo je samo dio mojih snova, samo još jedan novi početak. Možda sada mislite da sam samo zanesenjak i da su moji snovi nedostižni, ali ja vjerujem da uz talenat i rad nemoguće ne postoji – napisao je, između ostalog, u svom eseju o budućnosti Andrija Č.

Riječi paraju srce: Objavljen esej učenika ubijenog u

Riječi paraju srce: Objavljen esej učenika ubijenog u "Ribnikaru"

Da podsjetimo, dječak je 3. maja pucajući iz očevog pištolja usmrtio devetoro učenika OŠ “Vladislav Ribnikar” i čuvara škole, a šestoro ranio.

Maloljetni ubica nalazi se na Klinici za neuropsihijatriju za djecu i omladinu, na posebnom odjeljenju, dok je njegov otac V.K. i dalje u pritvoru. Protiv majke dječaka-ubice pokrenut je postupak, kako bi se utvrdilo da li je zanemarivala sina, piše Blic.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.