Крчагово

Порука узнемирила грађане: Из црвеног аутомобила хтјели да намаме дијете

  • Извор: Б92
  • 27.03.2024. 16:03

У Србији је, према ријечима очевидаца, дошло до непријатне ситуације када је, како кажу, човјек из возила зауставио дијете на око 30 метара од породичне куће и наговарао га да уђе у аутомобил.

Поједини медији јавили су да се случај догодио у ужичком селу Крчагово, међутим, једна мајка за АТВ је рекла да се све заправо одиграло у Београду.

"Порука је из родитељских група ОШ '14. октобар' коју дијете похађа, а коју смо сви родитељи чија дјеца иду у ту школу добили. Догодило се у београдској општини Раковица, насеље Петлово брдо, а не Ужице", рекла је ова мајка за АТВ.

"Јуче око 18 сати, зауставио се црвени аутомобил и дјетету је речено да су му родитељи отишли на састанак и да су замолили да они дијете покупе, да уђе у кола како би га одвезли кући. Сва срећа па је дијете одмах схватило да нешто није у реду, јер се кућа налази у непосредној близини и почело је да трчи ка свом дому. Дијете је јако потресено и ван себе", раније је РИНА пренијела ријечи неименованог извора упознатог са овим случајем.


Откривено која питања полиција поставља родитељима нестале дјевојчице

Откривено која питања полиција поставља родитељима нестале дјевојчице

Порука са објашњењем ове ситуације послата је на вибер групе школе, коју су подијелили наставници и учитељи.

Није познато да ли је овај случај пријављен полицији, а ни званичне институције се нису огласиле о случају, тако да није најјасније шта се тачно догодило.


Пратите нас и путем Вибера