MUP KS

Potraga za ubicama policajaca se nastavlja

  • 28.10.2018. 09:42

Aktivnosti na rasvjetljavanju ubistva policajaca Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Adisa Šehovića i Davora Vujinovića se nastavljaju i u toku je opsežna istraga, izjavila je Srni portparol kantonalnog MUP-a Suvada Kuldija.

Kuldija zbog interesa istrage nije mogla da otkrije više detalja, naglasivši da će, čim bude nekih konkretnih dokaza, javnost biti blagovremeno obaviještena. 

Zbog ubistva dvojice policajaca federalna Vlada proglasila je ponedjeljak, 29. oktobar, Danom žalosti. 

U sarajevskom naselju Alipašino Polje prije dva dana je u pucnjavi ubijen policajac kantonalnog MUP-a Sarajevo Adis Šehović (46), dok je drugi policajac Davor Vujinović (43) preminuo u bolnici od zadobijenih povreda. 

Na policajce, koji su bili u službenom vozilu, vatru su otvorila lica koja su pokušala da ukradu automobil "golf šest". 

U toku je velika policijska potraga za počiniocima u koju su uključene sve policijske agencije u BiH. 

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)