PU Gradiška

Povrijeđena žena koja je u namjeri da zapali svijeću iz nehata zapalila pomoćni objekat

  • 21.01.2021. 11:34

Žena čiji su inicijali S.V. povrijeđena je u mjestu Romanovci, na području Gradiške, gdje je iz nehata izazvala požar na pomoćnom objektu, koji je potpuno izgorio, saopšteno je iz gradiške Policijske uprave.

Pripadnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja u Gradišci su ovoj ženi na licu mjesta ukazali pomoć, nakon čega je prevezena na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Nezvanično saznajemo da se radi se Stoji V. (1955 godište), koja je u požaru zadobila opekotine u predijelu vrata, desne ruke i obe noge.

Požar, koji je izbio juče u 12.45 časova, ugasili su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Gradiške, a uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Gradiška.

"Povrijeđena žena je zadobila duboke opekotine koje su zahvatile oko 15% kože i zbrinuta je u Univerzitetskom kliničkom centru u Banjaluci i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja", saopšteno je iz UKC Republike Srpske.

Utvrđeno je da je požar izbio tako što je S.V, u namjeri da zapali svijeću u pomoćnom objektu iz nehata zapalila slamu, nakon čega se vatra proširila na cijeli objekat, koji je u potpunosti izgorio, navodi se u saopštenju.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da, nakon kompletiranja predmeta Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, bude dostavljen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина