Teslić

Požar na pomoćnom objektu: Izgorijeli krov, sijeno i drva

 • Izvor: ATV
 • 30.01.2023.09:54

Pomoćni objekat, vlasništvo lica inicijala Z.B., zapalio se juče ujutro u mjestu Žiraja, na području Teslića, pri čemu je izgorjela krovna konstrukcija te određena količina sijena, rekli su danas iz Policijske uprave Doboj.

Povrijeđenih, srećom, nije bilo. Požar je Policijskoj stanici Teslić prijavljen juče oko 06,30 časova.

“U ovom požaru na pomoćnom objektu je izgorjela krovna konstrukcija, 200 bala sijena, oko 1.000 kilograma sijena u rinfuzi i određena količina ogrevnog drveta, a usljed djelovanja temperature je došlo i do oštećenja putničkog automobila marke reno koji se nalazio parkiran u blizini navedenog objekta”, pojasnili su u PU Doboj. 

Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Teslić. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.  


Tagovi:
 • 20:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Svakog ponedjeljka u 20 časova i 20 minuta na programu ATV-a za vas putopisna avantura sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina.

 • 21:00 Emisija: Ćirilica

  Svakog ponedjeljka u 21 čas na programu ATV-a možete da pratite emisiju „Ćirilica“ urednika i voditelja Milomira Marića.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.