Apeli za neke ne važe

Požar se sa njive proširio na kuću - objekat potpuno izgorio

  • Извор: АТВ
  • 29.03.2022. 11:44

Policijskoj stanici Višegrad dana 28.03.2022.godine, prijavljeno je da je 24.03.2022. godine u večernjim časovima izgorjela kuća koja se nalazi na porodičnom imanju u mjestu Brusići, opština Višegrad, dok povrijeđenih lica nije bilo. 

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a uviđaj je izvršen od strane policijski službenici Policijske stanice Višegrad i inspektora za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara. Prilikom uviđaja konstatovano je  da je požar izazvan ljudskim faktorom te da je do zapaljenja došlo usled livadskog požara. 

Rad na rasvetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja je u toku, te će nakon kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu biti dostavljen odgovarajući izvještaj.

Podsjećamo, nadležne službe su proteklih dana upućivale apele da se ne pali korov na njivama bez preduzimanja predostrožnosti.

Međutim, za mnoge ti apeli nisu urodili plodom, te je gotovo u svim dijelovima Republike Srpske povećan broj požara.

Тагови:
  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.