Превезен у болницу

Пожар у Широком Бријегу: Изгорјела кућа, повријеђен власник

  • Извор: Кликс
  • 29.03.2024. 18:40

Један мушкарац је повријеђен у великом пожару који је избио у Широком Бријегу на породичној кући у насељу Пецара, приликом чега је упркос брзој интервенцији ватрогасаца у потпуности изгорио спрат куће.

Шеф Професионалне ватрогасне јединице Широки Бријег Дарио Чуљак за Кликс каже да је пожар пријављен јутрос у 8.10, те су одмах три ватрогасне екипе изашле на мјесто догађаја.

„Ватра је под контролу стављена у 9.30, али је настала велика материјална штета. Изгорио је цијели спрат куће“, казао је Чуљак.

Уз ватрогасце су интервенисали и екипа Хитне медицинске помоћи Дома здравља Широки Бријег те полицијски службеници Полицијске управе Широки Бријег који су урадили увиђај на мјесту догађаја.

Није више да се само прича, почело је и да се сумња: Мјештанин проговорио о породици

Није више да се само прича, почело је и да се сумња: Мјештанин проговорио о породици

На мјесто догађаја је изашао и дежурни тужилац Тужилаштва Западнохерцеговачког кантона који је рекао да је у тренутку пожара у кући била једна мушка особа, те да се ради о власнику имања, који је због задобивених повреда возилом Хитне медицинске помоћи превезен у болницу у Мостар, како би му се указала помоћ и утврдио степен задобивених повреда.

„Штета је велика, изгорио је комплетан спрат куће, а за сада је узрок непознат. Урађен је увиђај и наложене су све законом прописне мјере и радње како би се случај расвијетлио и утврдиле околности које су претходиле пожару“, казао је дежурни тужилац.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок