Policija traga za počiniocima

Požar u Trebinju, potpuno uništena dva automobila

  • Извор: АТВ
  • 30.11.2021. 18:53

Potpuno izgorjela dva vozila, to je slika sa kojom su se opet probudili Trebinjci. Namjerno je zapaljen Audi Q5 a vatra se proširila i na Golfa dvojku koji je stajao ispred. Nezvanično se saznaje da je zapaljeni Audi u vlasništvu Vladimira Vukovića, policijskog službenika i sina narodnog poslanika Radovana Vukovića.

Sve se dešavalo oko 3 sata iza ponoći. Vatrogasci su brzo stigli na lice mjesta.

Urađen je uviđaj. U trebinjskom Tužilaštvu za ATV kažu da je požar podmetnut. Za sada nepoznata osoba lako-zapaljivom tečnošću je posula prednji dio Audija, krenuo je plamen a jak sjeverni vjetar je vatru prebacio na golfa koji skroz izgorio.

"Okružno javno tužilaštvo u Trebinju je događaj kvalifikovao kao krivično djelo „Oštećenje tuđe stvari“ protiv jednog ili više nepoznatih počinilaca. Pripadnici Policijske uprave Trebinje u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske preduzimaju sve zakonom propisane mjere i radnje s ciljem otkrivanja i identifikovanja izvršilaca ovog krivičnog djela", kaže Jelena Biberdžić, portparol PU Trebinje.

Ponovo loša slika iz Trebinja, kaže gradonačelnik. On poziva na hitno reagovanje.

"Naš stav je da se počinilac nađe čim prije, ne samo za vozila koja su zapaljena prethodne noći nego i to nešto što se dešavalo u prethodnom periodu. Nama kao ljudima odgovornim na vlasti nikako ne ide u prilog da se dešava to što se dešava da se ugrožava bezbjednost i građana i turista", izjavio je Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

Paljevine vozila još odavno nisu novost za najjužniji grad. Auta se pale svako malo. Samo od početka godine izgorjelo ih je šest od čega su dva u vlasništvu policijskih službenika. Inspektori ponavljaju, ovo djelo je lako izvršiti a mnogo teško ga je rasvijetliti.



Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.