Poznat identitet muškarca koji je ubijen u Prijedoru

  • 11.03.2021. 13:57

Tijelo M. S. iz Prijedora pronađeno je jutros pored reke Sane u naselju Raškovac i prvi rezultati istrage ukazuju da se radi u brutalnom ubistvu!

Kako saznajemo žrtva je tvrdim predmetom pretučena na smrt, a pronađeni su i tragovi koji ukazuju na mogućnost da je čak udaren vozilom, a potom brutalno pretučen.

– Tijelo je pronađeno u blizini rijeke Sane sa smrskanom glavom, odnosno višestrukim povredama koje su najvjerovatnije nanesene tvrdim predmetom, nalik na bejzbol palicu. U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja – kaže izvor blizak istrazi.

Portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević kaže da policiji u 10.05 časova prijavljeno da je u naselju Raškovac pronađeno tijelo muškarca.

– U toku je uviđaj kojim rukovodi tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor. Najverovatnije se radi o krivičnom delu, a više informacija o okolnostima nastanka smrti biće poznato nakon uviđaja – rekla je Alendarević.

Kako nezvanično saznaje ATV, ubijen je Mihajlo Stupar zvani Šmit.

Stupar je od ranije poznat policiji jer je dovođen u vezu sa trgovinom narkotika.

On je učestvovao u obačunu prije tri godine kada je došao izboden u prijedorsku Opštu bolnicu i zatražio pomoć, a nakon toga policiji otkrio da se sukobio sa sugrađanima Vanjom Vukovićem i Daliborom Railićem.

Stupar je zadobio više ubodnih rana po leđima, rukama i nogama, ali nije bio životno ugrožen. Ipak, zbog povreda je zadržan u prijedorskoj bolnici. Iz policije nisu saopštili motive sukoba, ali izvor blizak istrazi je kazao da je riječ o ranijim razmiricama i neraščišćenim računima među akterima. Prema policijskim izvještajima sva trojica su poznata po činjenju krivičnih djela, a Vuković i Railić su i osuđivani.

- Tog dana, kada se sve desilo, Vuković, Railić i Stupar su se zajedno vozili u “golfu” po prijedorskim ulicama. Tokom vožnje su se posvađali zbog ranijih neraščišćenih računa, te su Vuković i Railić nasrnuli na njega. Tokom tuče uboli su ga nožem u leđa, noge i ruke - kazao je tada izvor blizak istrazi.

Dodao je da se sve dešavalo u vožnji i da je Stupar nekako uspio da se otme napadačima, pobjegne i potom ode u bolnicu.

U Policijskoj upravi Prijedor rekli su tada, navodeći inicijale, da Vukovića i Railića terete za nanošenje teških tjelesnih povreda zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

Mihajlo Stupar hapšen je u akciji “Kondor 1” 2015. zbog sumnje da je bio dio grupe koja se bavila švercom droge.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм