Саобраћајна несрећа

Познат идентитет страдалог у Гламочанима

  • Извор: АТВ
  • 27.10.2023. 08:38

Драган Вуковић (66) из Прњавора погунио је у стравичној саобраћајној несрећи која се јуче догодила на магистралном путу Лакташи –Бања Лука, у мјесту Гламочани, саопштено је данас из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

У саобраћајној несрећи, која се догодила око 17.40.часова, учествовало је путничко возило марке волксваген голф којим је управљао настрадали Вуковић, и путничко возило ауди, за чијим воланом је био Ранко Ињац (69) из Бањалуке.

Возач голфа, како је синоћ објавио АТВ, укључио се у погрешан смјер на путу према Бањалуци.

„Приликом саобраћајне незгоде смртно је настрадао Вуковић Драган  а возач путничког возила ауди Ињац Ранко је задобио тјелесне повреде“, навели су из ОЈТ Бањалука.

У стравичном судару у Гламочанима погинула једна особа!

У стравичном судару у Гламочанима погинула једна особа!

Увиђај на лицу мјеста незгоде обавила је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука  Дијана Кукобат, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука.

„Тужилац је наложила да се предузму све потребне истражне радње и мјере  на утврђивању околности саобраћајне незгоде, а наложена је и обдукција тијела смртно настрадалог лица која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске“, кажу у ОЈТ Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.