Злочин

Познат идентитет убијеног у Сарајеву!

Држављанин Шведске Х.О. убијен је у пуцњави у насељу Булевар у Сарајеву, док је рањен Е.М. који је такође има шведски пасош, сазнаје АТВ.

Према ријечима свједока на њих су, испред маркета, пуцали маскирани нападачи који су наводно побјегли на бициклима и за њима се интезивно трага.

Мерсиха Новалић, портпарол МУП-а Кантона Сарајево, потврдила је да се пуцњава догодила око 16.30 часова у насељу Булевар у општини Илиџа.

"Дошло је до употребе ватреног оружја од стране непознатог лица. Један мушкарац је усљед повреда преминуо. Смрт је констатовао љекар ЗХМП. Други мушкарац је повријеђен и пребачен на Клинички центар Универзитета Сарајево. Степен повреда ће бити утврђен", саопштила је Новалић.

Откривају се детаљи убиства у Сарајеву: Ауто чекао убицу

Откривају се детаљи убиства у Сарајеву: Ауто чекао убицу

Она каже да су полицијски службеници на терену, те да ће више информација бити познато у наредном периоду. Није могла ни да потврди тврдње свједока да се радило о двојици нападача.

Очевици су навели да је испаљено више хитаца, те да се у вријеме пуцњаве у маркету затекло више особа. Додају да је право чудо да још неко није страдао, будући да су рупе од метака видљиве на стаклима оближњих објеката.

Опречне информације о убиству у Сарајеву: Са бицикла осули рафал?

Опречне информације о убиству у Сарајеву: Са бицикла осули рафал?

Маркет испред којег се злочин догодио опремљен је надзорним камерама, што би могло бити од великог значаја за даљу истрагу.


Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.