Основни суд Дервента

Позната по уцјењивању свештеника због секс афере: Фатална Сашка (29) осуђена због туче

  • Извор: Глас Српске
  • 17.04.2024. 18:17

Сашка Ковачевић (29) из Модриче звана “Фатална Сашка”, позната по изнуди 15.000 марака од католичког свештеника због секс афере, осуђена је у Основном суду у Дервенти на 1.500 КМ новчане казне јер је у тучи испред кафића “Дорс” у Броду повриједила једну особу.

Како је речено у суду, изрицању пресуде претходио је споразум о признању кривице који је оптужена закључила са добојским Окружним тужилаштвом.

- Тужилаштво се сагласило да се оптуженој за поменуто кривично дјело тјелесна повреда из члана 131. став 1. Кривичног законика Републике Српске изрекне казна  од 1.500 КМ – рекли су у Основном суду у Дервенти.

Осим Ковачевићеве на истој оптужници нашао  Саша Цвијановић који се сада презива  Мичић. Њему с на терет стављена кривична дјела одузимање туђе ствари и тешка тјелесна повреда. Како су нам рекли у Основном суду у Дервенти, против њега се још увијек води поступак.

Какво нас вријеме очекује за предстојеће празнике?

Какво нас вријеме очекује за предстојеће празнике?

Ковачевићева и Цвијановић оптужени су за тучу испред локала “Дорс” у којој је Цвијановић металном шипком нанио тешке тјелесне повреде  Горану Зечевићу који је те вечери био у друштву супруге Дајане, а  која је такође тада нападнута. Заједно са супружницима Зечевић ту су били њихови пријатељи Синиша Р. и Љубинка Р. сви из Брода.  

Према информацијама из полиције, брачни пар Зечевић је у тренутку напада стајао испред локала са познаницима када се зауставио аутомобил пежо.

Иако се нису познавали, убрзо долази до нагуравања између Зечевића и његовог познаника са једне и Цвијановића са друге стране. Фатална Сашка затим је шаком у главу ударила Љубинку Р. која је покушала да смири ситуацију. Цвијановић је након нагуравања извадио металну шипку и разбио шајбну на Зечевићевом аутомобилу форд.

Ово је војник Војске Србије који је настрадао приликом вјежбе

Ово је војник Војске Србије који је настрадао приликом вјежбе

Фатална Сашка осуђена је на годину затвора због уцјене фратра И.К. из Дервенте од кога је заједно са бившим момком Александром Васиљевићем и и М. Ј. покушала да извуче 250 хиљада марака, пријетећи му да ће уколико не да новац објавити видеоснимак његовог сексуалног односа са извјесном Даниром. Васиљевић је за ово дјело добојском Основном суду осуђен на седам мјесеци затвора.

(Извор: Глас Српске)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.