Дежурни хирург открио

Познато стање повријеђених у тучи на свадби у Бијељини

  • Извор: Агенције
  • 01.10.2023. 16:41

Све три особе, тешко повријеђене у тучи испред свадбеног салона у Бијељини, смјештене су на интензивну његу бијељинске Болнице, изјавио је дежурни хирург у овој здравственој установи Синиша Максимовић.

"Сва три пацијента која су примљена и која су оперисана прате се под интезивним надзором. Један од њих ће сутра бити пребачен на Одјељење за максилофацијалну хирургију“, рекао је Максимовић, преноси Срна.

Подсјећамо, у крвавом обрачуну испред свадбеног салона у Бијељини ножем су избодени Ж.П. (54) и Р.Ј. (58), док је П.К. (57) у тучи задобио тешке повреде главе.

Начелник Одјељења за хируршке гране др Милан Тодоровић рекао је за АТВ јуче да су њих тројица око 23.30 часова санитетским возилом довезени у болницу.

Рачун са Октоберфеста изазвао лавину коментара

Рачун са Октоберфеста изазвао лавину коментара

"По пријему је утврђено да двије особе имају тешке повреде задобијене хладним оружјем. Један пацијент је имао повреде трбуха, односно двије убодне ране, и хитно је оперисан. Други је такође задобио убодне ране у предјелу трбуха и грудног коша и он је хитно оперисан. Трећи је примљен са повредама главе, костију лица и ока и медицински је збринут", рекао је др Тодоровић.

До туче је дошло у петак а из ПУ Бијељина наводе да им је око 23.30 пријављено да је дошло до међусобне туче између три особе.

О свему је обавијештено Окружно јавно тужилаштво у Бијељини и у току је рад на расвјетљавању свих околности догађаја. 

Три особе животно угрожене након крвавог обрачуна у Бијељини

Три особе животно угрожене након крвавог обрачуна у Бијељини


Пратите нас и путем Вибера