Osumnjičen za ubistvo Irene Predojević

Predložen jednomjesečni pritvor Goranu Jeličiću

  • 02.11.2018. 13:51

Prijedorsko Okružno javno tužilaštvo predložilo je određivanje jednomjesečnog pritvora Goranu Jeličiću, policajcu iz Kozarske Dubice, osumnjičenom za ubistvo sugrađanke Irene Predojević, potvrđeno je ATV-u u ovom tužilaštvu. 

O određivanju mjere pritvora odlučivaće Okružni sud u Prijedoru.

Jeličić je juče sproveden u prijedorsko Okružno javno tužilaštvo. Nakon ispitivanja, tužilac je, sudu uputio prijedlog za određivanje jednomjesečnog pritvora.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske saopšteno je da su Jeličića predali pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Jeličić je uhapšen zbog osnovane sumnje da je 2005. godine počinio krivično djelo teško ubistvo na naročito svirep i podmukao način nad Irenom Predojević iz Kozarske Dubice.

"Pripadnici policije su pretresli njegovu kuću u Kozarskoj Dubici i tom prilikom pronađena je veća količina oružja, municije, eksplozivnih materija i druga borbena sredstva velike razorne moći".

Jeličić je policijski službenik u Policijskoj upravi Prijedor i u toku je postupak njegove suspenzije.

Irena Predojević (28) ubijena je u noći između 6. i 7. avgusta 2005. godine kada se nakon noćnog izlaska vraćala kući, a posljednji put je viđena na jednoj od raskrsnica i od tada joj se gubi svaki trag.

Porodica je ujutro prijavila nestanak, a tijelo je pronađeno na divljoj deponiji u selu Božići, u blizini kuće u kojoj je živjela sa roditeljima.

Obdukcijom je utvrđeno da ju je ubica zadavio, a leđa polio benzinom i zapalio da bi prikrio tragove.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.