Tragedija

Preminula petogodišnja djevojčica, naređena obdukcija

  • Извор: 24сата.хр
  • 12.07.2023. 15:40

Petogodišnja djevojčica iz Češke preminula je u Medulinu, mjestu u hrvatskoj Istri.

Istarska policija dobila je dojavu od radnika Hitne pomoći u 6:05 sati da je u Medulinu potrebna medicinska pomoć djetetu.

“Policija je zaprimila dojavu da je potrebna medicinska pomoć petogodišnjoj djevojčici iz Češke. S porodicom je došla na ljetovanje u Medulin. Nije joj bilo dobro te je pozvana hitna pomoć. Na žalost djetetu nije bilo spasa” kazala je Suzana Sokač iz PU Istarske.

Kako nezvanično saznaje "24sata", roditelji su s djecom bili smješteni u ulici Regi u Medulinu i da se djevojčica žalila na jake bolove u stomaku.


Srpkinja objavila snimak sa nudističke plaže

Srpkinja objavila snimak sa nudističke plaže

"Poziv Hitnoj pomoći bio je u 5:54 sata u srijedu, 12. jula. Dok naša ekipa u 6:07 sati nije došla na adresu, roditelji su sami pokušali oživljavati svoje dijete. Punih sat vremena oživljavalo se dijete po pravilima struke, ali na žalost nije bilo nikakve reakcije",rekla je dr Gordana Antić, načelnica za zdravstvo i socijalnu njegu Istarske županije i dodala:

"Nastavilo se oživljavanje u kolima Hitne pomoći kako bi se pokrenulo srce, ali bezuspješno. Tijelo je prevezeno na patologiju pulske bolnice radi obavljanja obdukcije”.

Nakon obavljene obdukcije znat će se uzrok smrti.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.