Ужас

Преминуло двогодишње дијете

  • Извор: Телеграф
  • 04.03.2024. 13:34

У Гњилану је јуче преминуло двогодишње дијете које је без знакова живота примљено у болници у Гњилану. Случај истражује полиција пошто стоји сумња да је дијете преминуло под неразјашњеним околностима.

Из болнице у Гњилану су саопштили да је беживотно тијело двогодишњег дјетета допремљено у болницу и да су љекари могли само да констатују смрт. По налогу надлежног тужиоца тијело преминулог дјетета, чији идентитет није саопштен, упућено је на обдукцију на Институт за судску медицину у Приштину.

Из болнице су саопштили да дијете није имало видљиве повреде али су дежурни љекари сумњајући у узрок смрти затражили од надлежног тужиоца да изда налог о покретању истраге случаја смрти.

Полиција је покренула истрагу и више детаља биће саопштено по окончању истраге и обдукције, пише Телеграф.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм