Strašna tragedija

Preminuo penzioner kog su maloljetnici krvnički pretukli!

  • Извор: Новости.рс
  • 10.07.2023. 23:08

Penzioner, Todor Šunjka (75) iz Tovariševa, u opštini Bačka Palanka, preminuo je poslije teških povreda koje su mu prije tri mjeseca nanijela dvojica maloljetnika od 10 i 13 godina, navode Novosti.

Rođaci nesrećnog čovjeka ističu da su ga maloljetnici ubili, ali da porodica o tome još nije dobila nikakav izvještaj.

Maloljetnici brutalno pretukli sugrađanina

Maloljetnici brutalno pretukli sugrađanina

- Prebili su ga 14. aprila, na pravoslavni Veliki petak, a na Uskrs je pao u komu i prebačen je na Neurologiju u Novom Sadu. Zadobio je teške povrede glave i pluća. Nismo gubili nadu da će se nekako, ipak, oporaviti, pa smo ga smjestili u banju u Melencima. Tamo su mu se pojavile komplikacije na plućima, zbog čega je hitno prevezen u bolnicu u Zrenjaninu, ali mu, nažalost, nije bilo spasa - kaže Dušan Jovanov, bivši direktor škole u Tovariševu za "Novosti".

Teška saobraćajna nesreća, poginuo vozač BMW-a

Teška saobraćajna nesreća, poginuo vozač BMW-a

Porodica Jovanov brinula je o nastradalom penzioneru, jer je on ujak Dušanove supruge, a bio je neoženjen i živio je sa teško pokretnom starijom sestrom. Radni vijek je proveo kao inženjer geologije.

- Pretučen je zato što je maloljetnim nasilnicima rekao da nema novca, koji su tražili od njega. Sačekali su ga kad se vraćao iz prodavnice, a jedan od njih, kažu da je to bio mlađi, udario ga je kamenom u glavu. Kad je pao, šutirali su ga po glavi i grudima. Ležao je u lokvi krvi kad su stigli policija i ljekari - ispričao je Jovanov.

Pacijent preminuo tokom intimnog odnosa sa medicinskom sestrom

Pacijent preminuo tokom intimnog odnosa sa medicinskom sestrom

Sveštenik odbio da naplati usluge sahrane

Mještani pričaju da je pokojni Todor bio miran čovjek, koji nikad nikom nije uputio nijednu ružnu riječ. O tome koliko je bio dobar, naglašava Jovanov, svjedoči to što je sveštenik odbio da naplati uslugu za njegovu sahranu.

Prema saznanjima mještana, dvojica maloljetnika, koja su poslije prebijanja penzionera još dvaput napala ljude u selu, a starijeg čovjeka srušila s bicikla, potiču iz sedmočlane porodice, doseljene nedugo prije zlodjela iz Novog Sada.

Objavljen snimak zlostavljanja djece u Domu: Onaj ko treba da ih čuva, vrijeđa ih i tuče

Objavljen snimak zlostavljanja djece u Domu: Onaj ko treba da ih čuva, vrijeđa ih i tuče

- Porodica se odselila, ne zna se gdje je stariji napasnik, a mlađi je, navodno, smješten u neku ustanovu u Novom Sadu. Sve je to nezvanično, a mi čekamo pismeni izvještaj nadležnih institucija, jer nećemo da prihvatimo da je tek tako ugašen jedan ljudski život - napominje Jovanov.

Nakon napada, dvojica maloljetnika su identifikovani, a protiv jednog od njih podnijeta je krivična prijava zbog krivičnog djela teške tjelesne povrede.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:30 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.