PU Banjaluka

Pretres kuće u Kneževu zbog nasilja u porodici, pronađena municija

  • Извор: АТВ
  • 20.01.2023. 08:51

Policija u Kneževu je pronašla i oduzela municiju tokom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi N.M. iz ove oštine, saošteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom pretresa pronađena su i uz potvrdu oduzeta 44 komada vojničke municije kalibra 7,9 mm, dva vojnička šljema, prazna kutija za ručnu bombu i dva okvira za vojničku automatsku pušku, od kojih je jedan prazan, a u drugom je pronađeno 28 komada vojničke municije kalibra 7,62 mm.

„Policijski službenici Policijske stanice Кneževo, 19.01.2023. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Кotor Varoši, a uz prethodnu saglasnot dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršili su pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice N.M. iz Кneževa zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta, nakon čega će protiv lica N.M. Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм