Novi Sad

Prijatelji se opraštaju od djevojke koju je ubio bivši partner

  • Извор: Блиц
  • 11.05.2023. 21:04

Tragičan događaj kada je juče između 16 i 17 časova V. R. ubio svoju bivšu djevojku I. R. a potom izvršio samoubistvo, nastavlja da potresa Novi Sad.

Tragičan događaj kada je juče između 16 i 17 časova V. R. ubio svoju bivšu djevojku I. R. a potom izvršio samoubistvo, nastavlja da potresa Novi Sad.

Na društvenim mrežama pojavljuju se snimci intervencije policije po prijavi pucnjave, ali i oproštaji od stradale Novosađanke.

I. R. (27) bila je vlasnica kozmetičkog salona koji je i nosio njene inicijale u nazivu, a danas se na licu mjesta može vidjeti srča staklenih vrata u koje je njen bivši emotivni partner V. R. prvo pucao. Upravo ti hici bili su povod za poziv u pomoć policije, koja se vrlo brzo našla na licu mjesta.

Majka ne želi da vidi sina ubicu!

Majka ne želi da vidi sina ubicu!

Ipak, za namjeru koju je imao 34-godišnji V. R. nije trebalo mnogo vremena i on je usmrtio svoju bivšu djevojku, a zatim i oduzeo sebi život.

Od stradale djevojke opraštaju se na društvenim mrežama

– Počivaj u miru anđele. Sad si na boljem mjestu. Nek ti je vječna slava! – glasi jedan komentar na Instagram fotografiju koju je I. R. objavila.

– Divna djevojka, neka te anđeli čuvaju. Još uvijek ne mogu da vjerujem, kao da sam juče bila u salonu i upoznala te – nadovezuje se još jedna prijateljica.

Prema slikama koje se mogu vidjeti na društvenim mrežama, tragično stradala Novosađanka je bila veliki ljubitelj pasa, pa je objavljivala fotografije na kojima se nalazi upravo sa svoja dva psa.

Pratite nas i putem Vibera!

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.