Хапшење

Приједорчанин изударао медицинског техничара Хитне помоћи

  • Извор: АТВ
  • 29.01.2024. 11:47

Приједорска полиција ухапсила је А.П. из тог града због сумње да је напао медицинског техничара Хитне помоћи Дома здравља у Приједору коме је пријетио смрћу и више пута га ударио у главу.

У ПУ Приједор наводе да је А.П. осумњичен да је починио кривична дјела угрожавање сигурности и тјелесна повреда, а како сазнајемо ради се о члану породице једне пацијенткиње.

”Хапшењу је претходила пријава да је осумњичени у Дому здравља у Приједору раднику у упутио озбиљне пријетње по живот. Потом га је физички напао нанијевши му тјелесне повреде”, наводе у ПУ Приједор.

Додају да је у току рад на комплетирању предмета након чега ће против А.П. бити достављен извјештај Окружном јавном тужилаштву у Приједору.

Због напада на медицинског техничара радници Дома здравља у Приједору су најавили јавно окупљање у знак подршке колеги.

Окупљање је најављено за четвртак 1. фебруара у 13 часова испред Дома здравља.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм