Бивша тенисерка

Пријети јој дугогодишња робија: Ускоро суђење Јелени М. због дроге

  • Извор: Блиц
  • 01.11.2023. 13:57

Јелена М. (20) тенисерка која је ухапшена у марту ове године након што је полиција у смарту којег је возила пронашла 8,5 килограма марихуане наћи ће се пред судом крајем новембра када је заказано суђење.

Kако се сазнаје, оптужница коју је против ње подигло Више јавно тужилаштво у Београду крајем маја ове године је потврђена, након чега је предмет додијељен судији, а заказано је и припремно рочиште. Припремно рочиште одржано је 18. октобра, а оно је било затворено за јавност. Обрана и тужилаштво предложили су доказе који ће се извести током процеса, након чега је поступајући судија заказао суђење за крај новембра.

Јелена ће на суђење бити доведена из притвора у којем се налази од хапшења.

Подсјетимо, Јелена М. се терети да је у периоду до марта ове године, неовлашћено, ради продаје, преносила опојну дрогу и то око 8,5 килограма марихуане.

Лажна дојава о бомби у Суду и Градској управи

Лажна дојава о бомби у Суду и Градској управи

Оптужницом се на терет ставља кривично дјело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога у саизвршилаштву. За ово кривично дјело запријећена је казна затвора од три до 12 година.

Постоји оправдана сумња да је Јелена М. 12. марта ове године заједно са малољетним лицем, према којем је поступак раздвојен, одвезла аутомобилом марке смарт до Kопаоника, до мјеста Ново село и од НН лица преузела једну црну путну торбу у којој се налазило укупно 8,5 килограма марихуане упаковане у 20 пакета и ставила је у гепек.

Приликом повратка за Београд осумњичене су зауставили полицијски службеници СБПОK-а и лишили их слободе.

Јелена је повремено држала часове тениса, а у аутомобилу су приликом претреса пронађени и тениски рекети, поред дроге.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм