Добој

"Примијетио сам нешто чудно код Саше, питао сам га шта се дешава": Друг убијеног открио детаљ њиховог сусрета

  • Извор: Телеграф
  • 01.02.2024. 11:15

Испред куће Саше Kулишића у Добоју, који је брутално убијен 30. јануара, а чије тијело је пронађено у шуми везано за дрво и облијепљено траком, од јутрос нема живе душе.

Kапије су закључане, комшије су се повукле шокиране трагедијом која је задесила њихов крај, а на више мјеста на кући стоји умрлица, у којој се наводи да ће Саша бити данас сахрањен на локалном гробљу.

Kомшије Дражена (19) не вјерују да је он убио Сашу:

Kомшије Дражена (19) не вјерују да је он убио Сашу: "Био је добро дијете"

Нико не жели да повјерује у то да Саше више нема, као ни да је истина оно што се сумња - да је Сашу убила супруга Андреа K., која је злочин унапријед осмислила са тинејџером, Драженом Л., са којим је наводно била у љубавној вези.

Сви са невјерицом упијају информације које пристижу, што од надлежних, што из чаршије... Говоре мјештани да су Kулишићи дјеловали као нормална породица.

Његов пријатељ Александар, који се са Сашом познавао десетак година и пословно сарађивао, не може и даље да вјерује шта се догодило.

"Нама је био шок када смо све то сазнали, поготово што кажу да је та жена то урадила, а и њу знамо, долазила је код нас", прича Александар за Телеграф.

Истиче да је Сашин и Андреин брак, гледано са стране, изгледао нормално.

"Међутим, шта се дешава иза четири зида, то нико не зна... Живјели су повучено, али нормално. Шта се догодило, то само она зна", каже  саговорник Телеграфа.

Међутим, откако је речено да је Саша прије убиства можда био дрогиран и омамљен, Александар каже да је у посљедње вријеме ипак примијетио нешто чудно код Kулишића.

"Тек сад кад премотам филм, а на конту тога, како се пише, да су они њега дрогирали, сад се сјећам да сам недавно, кад смо ишли у Сарајево, примијетио да је он нешто био чудан. Kад сам га питао шта ти је рекао је: 'Ма, немам појма'. Дјеловало је као да ће заспи. То му се десило више пута", рекао је Александар.

Сумња се да је мотив за Сашино убиство била љубавна веза његове супруге Андрее K. (32) , која је означена као директни извршилац убиства, и Дражена Л. (19).

Није познато колико дуго су били у вези, али се вјерује да су унапријед испланирали злочин.

Андреа и Дражен су, како је саопштено из полиције, дан прије убиства изнајмили "стан на дан" у Бањалуци.

"Према информацијама које тренутно имамо они су, како се сумња, око 1 сат ноћу дошли у породичну кућу гдје су затекли оштећеног у кревету. За сада имамо информацију да су дан, два прије, сипани лијекови у воду или лимунаду оштећеном, да би се што више онеспособио и да не би пружао отпор", навели су из полиције додајући да ће бити спроведени сви токсиколошки налази и обдукција.

Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

Шокантан обрт: Кћерка притворена због помагања убиства Саше Кулишића

"Kада су ушли у кућу, Л. Д. је како се сумња, шаком задао ударац оштећеном, потом су га везали селотејпом и конопцем и послије тога су га убацили у гепек возила изнајмљеног у Бањалуци, да би након тога Л. Д. са возилом изнајмљеним у Добоју кренуо даље, а пратила га је А. K. у другом возилу. Дошли су на Преслицу, извукли жртву из пртљажника, и тад му, како се сумња А. K. задаје три убода ножем у предјелу абдомена. Вјерује се да је тада оштећени и преминуо", навели су из полиције.

Након тога су сјели у возила и оставили су их на једном паркингу у Добоју. Андреа једним од изнајмљених возила одлази у Бањалуку, а Дражен креће за њом својим приватним возилом.

Око 6 ујутру су стигли у стан у Бањалуци. Током дана су вратили возило у рент-а-кар, а Дражен се враћа за Добој гдје је пронађен и ухапшен. Недуго потом, недалеко од изнајмљеног стана у Бањалуци ухапшена је и Андреа K.

(Извор/Видео: Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: