Ajla Sadiković

Pripadnica OS BiH koja je upucala bivšeg muža ide na sud

  • 30.10.2019. 15:30

Opštinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv Ajle Sadiković, vojnika prve klase Oružanih snaga BiH, koja se tereti da je 24. juna u sarajevskom naselju Ciglane iz “tetejca” ranila supruga Denisa, potvrdio nam je njen branilac, advokat Izet Baždarević.

"Ona je negirala krivicu za izazivanje opšte opasnosti i nanošenje lakše povrede. Za narednu sedmicu zakazan je početak suđenja u Opštinskom sudu u Sarajevu", pojasnio nam je advokat Baždarević.

Kako smo već pisali, bračni par imao je već duže vrijeme probleme u braku te je pokrenuta brakorazvodna parnica. Kobnog dana susreli su se na Merhemića trgu u naselju Ciglane.

Ajla je ranije ispričala da ju je suprug maltretirao. Kritičnog dana, Denis je u jednom momentu, prema njenim riječima, zamahnuo desnom rukom prema leđima.

Isprepadana, pomislila je da njen suprug ima pištolj za pojasom. U strahu je izvukla svoj “tetejac” iz tašne i ispalila hitac.

Policajac u civilu, koji se zadesio na mjestu događaja, razoružao ju je i pozvao policijsku patrolu. Utvrđeno je da je Denis Sadiković zadobio lakšu povredu.

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм