Основни суд у Козарској Дубици

Притвор за Приједорчанина који је уперио пиштољ ка полицајцу

  • Извор: АТВ
  • 31.10.2023. 09:18

Основни суд у Козарској Дубици одредио притвор за мушкарца из Приједора чији су иницијали С.М. који је репетирао и усмјерио пиштољ према полицијским службеницима, упутивши им озбиљне пријетње по живот, речено је данас Срни у приједорском Окружном јавном тужилаштву.

Притвор је одређен на приједлог Окружног јавног тужилаштва Приједор због бојазни да ће осумњичени уништити, сакрити, измијенити или фалсификовати доказе или трагове важне за кривични поступак или ометати кривични поступак утицајем на свједоке, саучеснике или прикриваче.

Међу разлозима за притвор наводи се и бојазан да ће осумњичени поновити или довршити кривично дјело којим пријети за које запријећена је казна затвора од три године или строжа.

Драма у Дубици: Репетирао пиштољ па уперио ка полицајцима

Драма у Дубици: Репетирао пиштољ па уперио ка полицајцима

Из Полицијске управе Приједор јуче је саопштено да су полицијски службеници Полицијске станице Козарска Дубица ухапсили Приједорчанина С.М. који је непосредно прије хапшења полицијским службеницима који су контролисали саобраћај упутио озбиљне пријетње по живот и возилом се удаљио с мјеста контроле.

Накнадним заустављањем возила у мјесту Агинци, осумњичени је репетирао и усмјерио пиштољ према полицијским службеницима упутивши им поново озбиљне пријетње по живот.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм