Котор Варош

Професор из Кнежева оптужен за полну злоупотребу ученице!

Основни суд у Котор Вароши заказао је почетак суђења Зорану Митровићу (56), професору Средњошколског центра ”Јован Дучић” у Кнежеву, који је у септембру прошле године ухапшен због сумње да је грлио и љубио 16-годишњу ученицу школе.

Оптужницом Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци Митровић су на терет стављена чак четири кривична дјела полне злоупотреба дјетета старијег од 15 година.

”Рочиште за изјашњење о кривици одржано је 22. фебруара и предмет је након тога упућен поступајућем судији који је почетак главног претреса заказао за 22. април”, рекао је за АТВ предсједник Основног суда у Котор Вароши Никола Аничић.

Оптужени професор ће се бранити са слободе будући да је суд раније одбио приједлог тужилаштва за продужењем мјере притвора, у којем се Митровић налазио од средине септембра до 8. децембра. Тада је против њега потврђена оптужница, а умјесто притвора суд је оптуженом изрекао мјере забране.

Детаље оптужнице у тужилаштву не желе да откривају ради заштите малољетне жртве.

Određen pritvor profesoru iz Kneževa osumnjičenom za obljubu učenice

Određen pritvor profesoru iz Kneževa osumnjičenom za obljubu učenice

Подсјетимо, Митровић је ухапшен након што га је једна од жртава пријавила полицији. Она се полицији обратила након што је што је мобилним телефоном снимила професора како је непримјерено додирује. Снимак је предала полицији и Митровић је убрзо ухапшен и притворен.

По школи се након тога причало да то није био усамљен случај, те да је више ученица било изложено Митровићевом сексуалном злостављању.

Уколико се докаже кривица Митровићу пријети од шест мјесеци до пет година затвора.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм